top of page

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων: Κουμπαράς Αγάπης


Ο Σύλλογος μας ανοίγει ξανά τον κουμπαρά της Αγάπης !


Πέρσι όλοι μαζί καταφέραμε και μαζέψαμε χρήματα ,με τα οποία αγοράσαμε προϊόντα πρώτης ανάγκης για την Έ κατασκήνωση Νέας Μάκρης υπέρ πυρόπληκτων οικογενειών.


Φέτος ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ.


Την Τρίτη ο κουμπαράς της αγάπης λοιπόν θα βρίσκεται στο σχολείο μας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει χρήματα στο παιδί του και εκείνο να τα ρίξει στον κουμπαρά της αγάπης. Τα χρήματα αυτά ως το μεσημέρι θα βρίσκονται στον λογαριασμό του Παναγιώτη Ραφαήλ. Τα χρήματα αυτά, θα δώσουν δύναμη και ελπίδα για ζωή τόσο στον Παναγιώτη Ραφαήλ όσο και στην οικογένειά του .


Ο 17 μηνών Παναγιώτης Ραφαήλ σε ηλικία των 3 μηνών διαγνώστηκε με μια βαριά εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου και επηρεάζει την ικανότητα κατάποσης και αναπνοής. Η νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 αποτελεί τη νούμερο ένα αιτία βρεφικής θνησιμότητας παγκοσμίως.


Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη δίνουν τον δικό τους αγώνα, προκειμένου το αγγελούδι τους να μεταβεί στην Αμερική για την θεραπεία ζωής. Το κόστος της συγκεκριμένης θεραπείας μαζί με την νοσηλεία ανέρχεται περίπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ.


* ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ*


bottom of page