top of page

Robin Hood and the Golden Honey



Το έργο του Peter Rundle "Robin Hood and the Golden Honey" απολαύσαμε σήμερα, δάσκαλοι και μαθητές των μεγάλων τάξεων, από το Εnglish Theatre Club. Και δεν σας κρύβουμε ότι ήταν για μας μια σημαντική θεατρική, αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία!!!


Θεατρική, γιατί μέσα σε μια μεσαιωνική αλλά και χαρούμενη ατμόσφαιρα γνωρίσαμε από κοντά τον θρυλικό ήρωα Ρομπέν των Δασών και την παρέα του: τον Ρομπέν της δικαιοσύνης και της γενναιότητας, της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας, τον “ψεύτικο” βασιλιά Ιωάννη που μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια, τον σοφό Γελωτοποιό, τον υποκριτή Σύμβουλο και την Αρκούδα.


Αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία, αφού το έργο ήταν ανεβασμένο στην αγγλική γλώσσα, ενώ οι ηθοποιοί με την μέθοδο του interactive theatre μας ενθάρρυναν να συμμετέχουμε στα δρώμενα, μιλώντας, τραγουδώντας και χορεύοντας.


Κι αν μας ρωτάτε αν είχαμε προετοιμαστεί ... λιγάκι από πριν ... η απάντηση είναι "ναι, είχαμε επεξεργαστεί το γραπτό κείμενο". Όμως, αυτό μας βοήθησε να συμμετάσχουμε πιο εύκολα στην διαδραστική διαδικασία κι έτσι όταν ήρθε η ώρα να πούμε όλοι μαζί τον γλωσσοδέτη"Double bubble gum bubbles double" τα καταφέραμε όλοι!!!




bottom of page