top of page

ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου: Διαγωνισμός Ζωγραφικής



Ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας - Πικερμίου, προκηρύσσει διαγωνισμούς ζωγραφικής σύνθεσης για μαθητές των δημοτικών και των γυμνασίων του δήμου μας με γενικό θέμα: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.


Οι κανόνες θα έχουν ως εξής:


  1. Χρόνος και τρόπος υποβολής των έργων: Οι υποβολές των έργων θα είναι δεκτές έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2020, στη γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου Ραφήνας (Αραφηνίδων Αλών & Έλλης Αλεξίου). Έργα που θα παραληφθούν μετά την ημερομηνία αυτή δεν γίνονται δεκτά. Ο κάθε μαθητής έχει δικαίωμα υποβολής δύο μόνον έργων, ζωγραφισμένα σε χαρτί, με ότι χρώματα θέλει. Ο κάθε μαθητής θα υποβάλει ένα μεγάλο φάκελο, ο οποίος θα περιέχει 1ον τα έργα του, και 2ον ένα μικρό φάκελο ο οποίος θα περιέχει ένα χαρτί με το όνομά του, την διεύθυνσή του και το σταθερό τηλέφωνό του και θα είναι κλειστός. Ο παραλαβών, κατά σειρά προτεραιότητας, θα βάζει νούμερο στους φακέλους.

  2. Επιλογή των βραβευομένων έργων: Όλα τα έργα θα υποβληθούν στην κρίση μιας επιτροπής αποτελούμενη από 3 εικαστικούς καλλιτέχνες, (μέλη του Ε.Ε.Τ.Ε.) και την υπεύθυνη πολιτιστικών του Δ.Ο.Π.Α.Π.


Θα γίνουν 2 διαδικασίες επιλογής ξεχωριστά για τα παιδιά δημοτικού και για τα παιδιά γυμνασίου: Στην πρώτη διαδικασία θα επιλεγούν από το σύνολο των έργων, (30) έργα, και από αυτά τα ( 30 ) θα επιλεχθούν τα τελικά 3, στα οποία θα απονεμηθούν βραβεία.


Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί έπαινος συμμετοχής. Όλα τα έργα που θα υποβληθούν, θα εκτεθούν σε μία μεγάλη έκθεση στο τέλος Οκτωβρίου 2020.


Σας περιμένουμε να συμμετέχετε σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό ζωγραφικής, εκφράζοντας και αποτυπώνοντας τα συναισθήματα σας για αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας!.




ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Χρυσοστόμου Σμύρνης θέση Σκαλοπάτι Ραφήνα

Τ.Κ. 190 09

ТГК.: 22940 26073

http://www.dopap-rp.gr

e-mail: dopaprafina@yahoo.gr

bottom of page