top of page

Γυμνάσιο Ραφήνας: Πρόσκληση σε Ημερίδα

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ραφήνας Βασίλειος Χαρτζουλάκης, σας προσκαλούν στην Ημερίδα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ραφήνας με θέμα: «Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου. Πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που υποκρύπτονται για τα παιδιά και τους εφήβους».


Ομιλητές είναι η Κ. Αθανασίου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», ο Στ. Αλεβίζος, Ψυχολόγος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Γ. Μενούνου, Τεχν. Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ. Αν. Αττικής, ο Γ. Κοτζιάς, Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ. Αν. Αττικής και η καθηγήτρια του Γυμνασίου Ραφήνας Α. Σαμαρά.


Πρόγραμμα Ημερίδας

  • 18:00-18:30 Προσέλευση, Εγγραφές, Χαιρετισμοί

  • 18:30-18:50 Κ. Αθανασίου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο για παιδιά και εφήβους»

  • 18:50-19:10 Στ. Αλεβίζος, Ψυχολόγος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», «μελέτη περίπτωσης παιδιού εθισμένου σε online παιχνίδια»

  • 19:10-19:30 Γ. Μενούνου, Τεχν. Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ. Αν. Αττικής, «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και στο σχολείο. Φίλτρα και συστήματα Γονεϊκού Ελέγχου»

  • 19:30-19:50 Γ. Κοτζιάς, Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ. Αν. Αττικής, «Πρόληψη Διαδικτυακού Εκφοβισμού»

  • 19:50-20:10 Α. Σαμαρά, καθηγήτρια Γυμν. Ραφήνας «παρουσίαση προγράμματος Α.Υ. για το Ασφαλές Διαδίκτυο και καταγραφή της συμπεριφοράς και των συνηθειών του μαθητικού δυναμικού του Γυμνασίου Ραφήνας κατά το σχολ. έτος 2013-2014»

  • 20:10-21:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση με τους συμμετέχοντες

bottom of page